HISTÒRIA DELS BALDAT´S

      La fundació del equip "simater" dels Baldat´s es remunta a l´any 1973, on varen començar a fer el rodatge jugant contra equips de les poblacions de Tavernes, Benifairó i Barx. A partir de l´any 1974, es quant s´entra en una lliga de futbol d´empreses de La Safor, formada per equips de tota la comarca i que més endavant s´anomenà AFES, nom que perdura fins a la data.

     El primer encontre el varen disputar contra els Juvenils del SD Sueca, que sense ser de la comarca participaren en aquest campionat. Fou el dia 17 de Novembre de 1974 i en el camp municipal de Simat de la Valldigna, i el resultat va ser de 10 a 1 per als jugadors "simaters" amb gols de Alfredo 4, Ribera 3, Bessonet 1, Pep Brines 1 i L´Amic 1.

     Des de l´any 1974 fins avui en dia, sempre hem estat participant en aquest campionat, aconseguint 2 TITÒLS de Lliga i 2 SUBCAMPIONATS, i ja son 37 anys seguits competint......

     Al llarg d´aquestos anys som molts els jugadors que han passat pel nostre equip, gent de Simat, Benifairó, Tavernes, Sueca i fins i tot d´altres països com ara Alemanya, Perú i Romania.

     El bagatge no es molt gran, però el que realment ens ha interesat sempre i ens mou a jugar tots els diumenges, es la pràctica de l´esport, fer amics i sobre tot després comentar les jugades mentre li fem els honors pertinents a un bon esmorzar.
FOTOS HISTÒRIA    


                               

        

                                                                                                                                        

                        

IMÀGENS DEL EQUIP

SANTA CECILIA 2010

AL TRINQUET DE SIMAT
LA GRAN "TRUCADA"

IMÀGENS D´UN PARTIT 20132018

L´AFICIÓ"BON PROFIT"

AMISTÒS 2015